Regio en toerisme

regio en toerisme Limburg

Regio en toerisme in midden Limburg. Drakenrijk Beesel is een mooi kerkdorp centraal gelegen tussen Venlo, de hoofdstad van de smaak in 2013, de Duitse grens, rivier de Maas en Roermond. Aan de gezellige Beeselse markt ligt ons Aad Poshoes.

De bosrijke Beeselse omgeving is uitstekend geschikt voor recreatiefietsers, wandelaars en watersporters kunnen in de regio hun hart ophalen. Watersport in Limburg? Jazeker! Vlakbij Beesel bevindt zich één van de grootste watersportgebieden van Nederland: de Maasplassen bij Roermond.

Als u in de buurt bent dan is Café ‘t Poshoes de ideale plek om even uit te rusten met koffie en gebak. Bij mooi weer hebben wij een fantastisch terras, en is het niet zo’n mooi weer kom dan genieten van onze gezellige huiskamersfeer.

Voor uitgebreide informatie over de regio en toerisme raden wij u aan om contact op te nemen met de lokale VVV.

Regio en Toerisme

In de directe omgeving van Beesel vindt u fantastische natuur om in te recreëren zoals het uitgestrekte natuurgebied Swalm-Nettetal of de Maasduinen. Er is geen reden te bedenken om de provincie Limburg over te slaan als vakantie bestemming.

Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal

Voor meer informatie over het gebied tussen de dorpen Belfeld en Swalmen vind U bij de heemkundevereniging echte achtergrond informatie. Wie in plaats van natuur op zoek is naar bedrijvigheid is in de omgeving van Beesel ook aan het goede adres. Vlakbij liggen verschillende mooie en interessante steden waar u onder andere kunt shoppen en genieten van de Limburgse cultuur en historie. Een trip naar Duitsland valt ook aan te raden.

Recreatie

Tot slot is er voor de jonge en oude actievelingen genoeg leuks te beleven in de regio en toerisme kan alle kanten op in Limburg. Wat dacht U van karten, survivallen, subtropisch zwemmen, een indoor vis rivier en nog veel meer.

Regio en Toerisme in de toekomst

regio en toerisme Draaksteken Beesel 2016