Draaksteken open dag

16 maart 2016

Draaksteken 2016

Draaksteken 2016 begint met de open dag op tweede paasdag, 28 maart 2016. Vanaf 11:00 tot 16:00 staat de gemeente Beesel geheel in het teken van de lopende voorbereidingen. Beesel zit weer even in de middeleeuwen en er zijn diverse locaties waar werkgroepen U kunnen informeren. Voor het uitgebreide programma kunt U een kijkje nemen op de website.

Draaksteken 2016

Verschillende werkgroepen zullen zich presenteren op tweede paasdag. Een van de hoogtepunten bij het draaksteken is de historische optocht, die op 21 augustus 2016 weer zal worden gehouden.

Bioscoop

Bioscoop is het zaaltje van Café t Poshoes. Deze “bier-o-scoop” voorstelling staat in het teken van de historische optocht uit 2009. Tweede paasdag 2016 is een leuk uitstapje waard om naar Beesel te komen.

Nieuws categorie Activiteitenagenda | Reacties uitgeschakeld voor Draaksteken open dag

Halloween

26 oktober 2015

Halloween 2015

Halloween aanbieding in Café ’t Poshoes. De aanbieding voor het weekend van vrijdag 30 oktober tot en met 1 november is wijn voor € 2,– per glas voor een zoete droge witte herfst.

Halloween 2015 Halloween vieren met een paar vrienden in een gezellig dorpscafé in drakenrijk Beesel. Dit weekend hebben we onze normale wijn in de aanbieding voor € 2,– om goed gemutst de herfst in te gaan. Openingstijden op vrijdag vanaf 18:30, zaterdag vanaf 13:00 en zondag om 11:00. Er is een aparte parkeerplaats voor de heksen die op de bezem willen komen !

Nieuws categorie Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Halloween

Kunstmarkt Beesel Creatief

14 augustus 2014

Kunstmarkt Beesel creatief

Kunstmarkt Beesel Creatief is een jaarlijks evenement in Beesel waar kunstenaars hun werk aan een groot publiek kunnen voorstellen. De eerste Zondag in oktober wordt de Beeselse markt een echte kunstmarkt. Alle horeca gelegenheden en ons “Aad Raodhoes” zijn dan het onderkomen voor diverse artiesten.

Kunstmarkt Beesel Creatief

Kunstmarkt Beesel creatief

Zondag 05 – oktober – 2014 is het weer zover. De entree is € 4,– p.p. en geeft toegang tot alle locaties. De kunstenaars die hun werk tentoonstellen komen uit Nederland en België. Het betreft onder andere keramiek, sieraden, glaswerk, schilden, beelden en sculpturen.

26e Editie

Het gemengd koor is wederom de initiatief nemer van dit jaarlijkse evenement. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst.

Nieuws categorie Activiteitenagenda | Reacties uitgeschakeld voor Kunstmarkt Beesel Creatief

Tuindecoratie Beesel

27 april 2014

Tuindecoratie Beesel

Tuindecoratie Beesel van “’t Gelôk boeteshoes”. De komende tien weken zal het “binne-plaetske” van Café ’t Poshoes op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 het decor zijn voor de dames van ’t Gelôk boeteshoes. Bij mooi weer kunnen ze ook gebruik maken van het terras aan de zijkant. Na een goede en gedegen voorbereiding is het op vrijdag  2 – mei – 2014 zover.

Tuindecoratie Beesel

’t Gelôk Boesteshoes

Anja en Linda hebben de afgelopen periode veel inspiratie op gedaan om U bij te staan om uw huis en tuin  te voorzien van allerlei leuke en originele tuindecoratie.  We wensen de dames van ’t gelôk boeteshoes dan ook veel succes en hopen op een mooi voorjaar.

Tuindecoratie

Alles waar U zelf niet aan gedacht heeft kunt U de komende 10 weken komen bewonderen in Beesel. We beginnen ’s morgens om 10:00 op de vrijdag en de zaterdag. De tuindecoratie van ’t Gelôk boeteshoes zal ervoor zorgen dat alles om uw eigen stulpje net iets vrolijker wordt.

Café ’t Poshoes
Markt 5
5954 BH  Beesel

Mevr. Tiny Crienen

Nieuws categorie Activiteitenagenda | Reacties uitgeschakeld voor Tuindecoratie Beesel

Modebeurs Vintage en Fashion

26 oktober 2013

Modebeurs Vintage en Fashion

Modebeurs Vintage en Fashion is op zondag 3-november-2013 tussen 11:00 en 17:00 te bewonderen op het marktplein in Beesel. De gezellige markt is het decor waar deze modebeurs zich zal afspelen. Rotary Reuver-Meerlebroek organiseren deze modebeurs. Een andere plek waar U ook altijd goed terecht komt voor kleding is Branditos.nl

Modebeurs Markt Beesel 3-november-2013

De horeca ondernemingen aan het marktplein in Beesel zijn het decor waar diverse standhouders hun kleding zullen aanbieden. Ook een echte modeshow is in het programma opgenomen. Welke modeontwerpster dat is wordt voorlopig nog even geheim gehouden. We hopen dat dit initiatief een vervolg kan krijgen in de komende jaren en tellen op uw komst. Rond het marktplein in Beesel is voldoende openbare parkeer gelegenheid aanwezig om uw vervoersmiddel te parkeren.

Dit jaar is de primeur voor dit evenement en een unieke kans om een bezoek te brengen aan het drakenrijk Beesel. Voor meer informatie over de modebeurs verwijzen wij u graag naar de website van Vintage en Fashion. We zien ons dan binnenkort in Beesel.

Nieuws categorie Activiteitenagenda | Reacties uitgeschakeld voor Modebeurs Vintage en Fashion « Vorige