Beoordelingen

b&b beesel beoordelingen

Op deze pagina vind U een selectie uit de vele beoordelingen die we van onze gasten hebben mogen ontvangen bij verschillende reisaanbieders zoals tripadvisor.nl, vakantiereiswijzer.nl,  bedandbreakfast.nl en voor het tweede jaar op rij hebben we het predicaat “highly recommended” verkregen (door uw positieve beoordelingen) bij

Zoover vakantie beoordelingen

 

M de Bruijn

B&B ’t Poshoes in Beesel was heerlijk om een paar dagen te verblijven. Een zeer goed ontbijt, de kamer was prachtig, een heerlijk bed en lekkere grote kamer. Een zeer vriendelijke gastvrouw en ontbijtgastvrouw.
’s avonds is tevens het cafe open, een heel gezellige plek voor een limburgs biertje en evt. het lezen van een boek. Wij zullen zeker terugkomen!
groetjes voor Tiny en Hans van Leen en Mona.

Gabriels Willy Genk, België (13-08-2012)
Is reeds de tweede maal dat we er naar toe gaan.
De derde keer is ook al gepland voor december.
Telkens met andere personen: vrienden, familie, fietsgroepje.
We kunnen het niet beter hebben dan in Aad Poshoes. Alles loopt en is er perfect.

Lunchpakket

Marie-Antoinette
Geweldig hartelijke ontvangst, probeerden het ons helemaal naar de zin te maken. Niets was te veel. BBQ met heerlijk toetje, goed ontbijt en een lunchpakket zelf samen te stellen met allerlei lekkernijen. Geweldig!

BBQ

Ineke van der Werf
Wij hebben hier met 12 vrouwen overnacht in wondermooie, zeer smaakvolle kamers. De dames hebben heel enthousiast geprobeerd het ons naar de zin te maken en ons verblijf te laten slagen. En dat is hun zeker gelukt. Prachtige kamers dus, een heerlijk bbq, een uitgebreid en smakelijk ontbijt en een verwennend lunchpakket. Wauw!

Pieterpad

Evelien de Klerk
We hebben genoten. ’s Morgens lekker uitgerust na het Pieterpad wandelen. Hans en Tiny een prima gastheer en gastvrouw. We hebben genoten. Zeker een aanrader voor Pieterpadwandelaars !

John van der Leeuw
Een onverwachts genoegen om in zo´n heerlijke kamer te kunnen overnachten. Vriendelijke begeleiding en een kamer welke van alle gemakken is voorzien. Voor mij zeker een plaats om vaker terug te komen. AANRADER DUS!

Uw reservering voor het Aad Poshoes in Nederlands Limburg Beesel kunt u plaatsen herberg de Bongerd.

Beoordelingen gasten bed en breakfast beesel