Bed and Breakfast

Bed and Breakfast Aad Poshoes

De B en B accommodatie is een gezellige overnachtingslocatie  voor de reiziger op doortocht of de toerist in Nederlands Limburg die de schitterende omgeving rondom Beesel beter wil leren kennen.  Inmiddels heeft ook de zakelijke markt ontdekt dat Beesel zeer geschikt is als uitvalsbasis voor Limburg. Met een mooi terras pal aan het knusse dorpsplein, een echt dorpscafé, zes zeer comfortabele gastenkamers en onze Limburgse gastvrijheid garandeert het Aad Poshoes een geslaagd verblijf.

in bed and breakfast aad poshoes.

Bed & Breakfast

Met ingang van 1 september 2013 is het Aad Poshoes Bed and Breakfast geïntegreerd bij Brasserie Herberg de Bongerd. Tom Quicken en zijn team hebben de Bed and Breakfast overgenomen van Tiny Crienen.  We verzoeken alle gasten zich te melden bij de receptie van Herberg de Bongerd aan de overzijde van de straat.

Alle kamers in de B en B accommodatie zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen zoals een luxe badkamer met douche en toilet. Daarnaast heeft u ook beschikking over draadloos internet en een flatscreen TV zonder meerkosten. Roken is niet toegestaan. Inchecken vanaf 17:00 uur (of eerder in overleg) en uitchecken om 11:00.

Beoordelingen

Gasten die u voor gingen waren zo vriendelijk hun beoordeling van hun verblijf met ons te delen. Om tot uw besluit te komen om voor B en B accommodatie Aad Poshoes te kiezen vindt u het wellicht prettig om enkele van deze ervaringen te lezen.