Tuindecoratie Beesel

27 april 2014

Tuindecoratie Beesel

Tuindecoratie Beesel van “’t Gelôk boeteshoes”. De komende tien weken zal het “binne-plaetske” van Café ’t Poshoes op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 het decor zijn voor de dames van ’t Gelôk boeteshoes. Bij mooi weer kunnen ze ook gebruik maken van het terras aan de zijkant. Na een goede en gedegen voorbereiding is het op vrijdag  2 – mei – 2014 zover.

Tuindecoratie Beesel

’t Gelôk Boesteshoes

Anja en Linda hebben de afgelopen periode veel inspiratie op gedaan om U bij te staan om uw huis en tuin  te voorzien van allerlei leuke en originele tuindecoratie.  We wensen de dames van ’t gelôk boeteshoes dan ook veel succes en hopen op een mooi voorjaar.

Tuindecoratie

Alles waar U zelf niet aan gedacht heeft kunt U de komende 10 weken komen bewonderen in Beesel. We beginnen ’s morgens om 10:00 op de vrijdag en de zaterdag. De tuindecoratie van ’t Gelôk boeteshoes zal ervoor zorgen dat alles om uw eigen stulpje net iets vrolijker wordt.

Café ’t Poshoes
Markt 5
5954 BH  Beesel

Mevr. Tiny Crienen

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.