Modebeurs Vintage en Fashion

26 oktober 2013

Modebeurs Vintage en Fashion

Modebeurs Vintage en Fashion is op zondag 3-november-2013 tussen 11:00 en 17:00 te bewonderen op het marktplein in Beesel. De gezellige markt is het decor waar deze modebeurs zich zal afspelen. Rotary Reuver-Meerlebroek organiseren deze modebeurs. Een andere plek waar U ook altijd goed terecht komt voor kleding is Branditos.nl

Modebeurs Markt Beesel 3-november-2013

De horeca ondernemingen aan het marktplein in Beesel zijn het decor waar diverse standhouders hun kleding zullen aanbieden. Ook een echte modeshow is in het programma opgenomen. Welke modeontwerpster dat is wordt voorlopig nog even geheim gehouden. We hopen dat dit initiatief een vervolg kan krijgen in de komende jaren en tellen op uw komst. Rond het marktplein in Beesel is voldoende openbare parkeer gelegenheid aanwezig om uw vervoersmiddel te parkeren.

Dit jaar is de primeur voor dit evenement en een unieke kans om een bezoek te brengen aan het drakenrijk Beesel. Voor meer informatie over de modebeurs verwijzen wij u graag naar de website van Vintage en Fashion. We zien ons dan binnenkort in Beesel.

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.