Smaakmarkt Beesel

10 augustus 2013

Smaakmarkt Beesel

Smaakmarkt Beesel, regio van de smaak 2013. Zondag 8 – september – 2013 is er op de Beeselse markt heel wat te beleven op culinair gebied. Tussen 10:00 en 16:00 valt er van alles te proeven wat lekker en bijzonder is. Bij Café ’t Poshoes zal er een bijzonder lokaal (Venloos) biertje van de Tap zijn. De andere lokale flessen bier smaken echter bijna net zo goed. Voor de hapjes moet u echt op ons marktplein zijn.

Smaakmarkt Beesel

SmaakmarktBeesel

We wensen U veel plezier toe bij de culinaire ontdekkingsreis naar Beesel. Beesel en haar toekomst heeft z’n uiterste best gedaan om er als organisatie het beste van te maken. Wij, de ondernemers van Beesel zullen er alles aan doen dat U een blijvende indruk van Beesel zult mee nemen en we zien U dan ook graag nog een keer terug in Beesel op een later tijdstip.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de web site van www.smaakmarktbeesel.nl en dan rest nog dat we U zien op zondag 8 september.

 

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.