Knooppunt Tiglia

8 mei 2012

Knooppunt Tiglia

Knooppunt Tiglia is voor iedereen die met de auto naar Beesel komt en niet in Duitsland wil uitkomen van belang om deze video even te bekijken. De rit is opgenomen op de A73 komende uit de richting Nijmegen naar de Floriade en dan via de A74 door naar Kaldenkerken (D).

U moet rechts af,  de  A73  naar Maastricht volgen, dat is NA afrit 16 (Venlo-Zuid / Tegelen). De meeste navigatie systemen hebben de A74 er nog niet in staan en voor u het weet bent U al in Duitsland. Deze tip hebben we binnen gekregen van diverse gasten die reeds vaker bij ons zijn geweest, met het vriendelijke verzoek om het op de website te plaatsen.

Inmiddels zijn er voor de Floriade extra aanduidingen aangebracht op de borden en is zo niet te missen.

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.