Winterbanden

6 oktober 2011

Winterbanden

Waarom winterbanden al in de herfst ? Het weer van de afgelopen zomer mag dan niet geweldig geweest zijn, maar fris is anders. Tiny is daarvoor speciaal in Lapland geweest met Hans om te kijken hoe die lappen het lappen om toch in de sneeuw vooruit te komen.

Nieuws Aad Poshoes Tiny en Hans in Lapland

Lapland

 

Deze oplossing is voor ons in Nederlands Limburg voorlopig niet van toepassing maar met de klimaat verandering weet je het maar nooit. Alles tussen de Palmboom en een Sparrenbos lijkt mogelijk. Stel je voor dat de zeespiegel echt een paar meter gaat stijgen. Beesel aan de kust ?  voorlopig even niet.

Er is op dit moment een schreeuwend tekort aan winterbanden doordat deze in Engeland nu verplicht zijn gesteld. Bij Café ’t Poshoes hebben we natuurlijk onze eigen aanpak. Onze adviseur kan U maatwerk leveren en voor de prijs hoeft U het niet te laten.

Winterbanden advies bij Henk

Oefenen voor de Winter

Zoals U ziet laten wij niets aan het toeval over. Uit eigen ervaring, in een degelijke “test-omgeving”, weten we zeker dat de banden van Henk U verder helpen in elke winterse situatie.

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.