Beesel Creatief 2011 in ’t Poshoes

23 september 2011

Beesel creatief 2011 in ’t Poshoes

Beesel creatief in ’t Poshoes. Op zondag 2 oktober 2011 organiseert het Gemengd Koor Beesel de sfeervolle kunstmarkt “Beesel Creatief”. Café ’t Poshoes is een van de locatie die deelnemers kunnen bezoeken. Het mooie en karakteristieke centrum van Beesel is bij uitstek geschikt om u te laten genieten van een breed scala aan kunst-en kunstnijverheidsproducten. De vele exposanten zullen u met veel plezier hun creatieve werk tonen. Dit jaarlijkse evenement trekt vele liefhebbers van kunst naar Beesel. Laat u inspireren door het diverse aanbod van de kunstenaars en de kwaliteit die deze kunstmarkt u te bieden heeft.

Beesel creatief, kunstmarkt eerste zondag van oktober

Divers aanbod

Kunstenaars uit Limburg en Brabant zelfs uit België, zullen aanwezig zijn. Kunstenaars die de kunstacademie hebben bezocht, kunstenaars met een eigen atelier, maar ook kunstenaars die zich de kunst als autodidact eigen gemaakt hebben. Het aanbod is zeer divers, zoals o.a. schilderkunst, in acryl, olieverf en aquarel. Verder portretschilderen maar ook glasfusing, sieraden, textielbewerking, vilt, beeldende kunst, keramiek, edelsmeedkunst, grafische kunst, koper en brons.

Sfeer

“Beesel Creatief” laat de bezoeker direct in kontakt komen met de kunstenaar. Door de sfeervol ingerichte stands en de ongedwongen sfeer op de diverse locaties kunnen de kunstenaars maar ook de bezoekers genieten van een gezellige dag.

Activiteit

Het is uiteraard ontzettend leuk om de kunstenaar zelf aan het werk te zien. Er zijn dan ook diverse kunstenaars die actief zijn op onze kunstmarkt. Wij nodigen u uit om dit van nabij mee te maken. Tijdens de kunstmarkt is pottenbakker Jacq Crins actief op zijn draaischijf. De kinderen kunnen dan met behulp van Jacq hun eigen potje draaien en mee naar huis nemen. Ook zal er tijdens de kunstmarkt een workshop schilderen gehouden worden door Léon van Deuzen en Irma van Tilburg zal glaskralen maken tijdens deze kunstmarkt.

Lokaties

In samenwerking met de Stichting Beesel en Haar Toekomst, hebben wij als extra locatie, het Aad Roadhoes, kunnen toevoegen. De kunstmarkt “Beesel Creatief” vindt plaats op 4 locaties:

Al deze locaties liggen in het historische centrum van Beesel. U kunt op de gezellige terrassen en locaties genieten van een drankje en een hapje.
U kunt de locaties herkennen aan een tekstbanner aan de gevel met de tekst: kunstmarkt “Beesel Creatief”. U mag dit evenement niet missen.

Wij willen u graag begroeten op onze kunstmarkt “Beesel Creatief” op zondag 2 oktober 2011 van 11.00u tot 17.00u.

Entree € 3,00 voor alle 4 de locaties.
Kinderen onder begeleiding gratis.

Wilt U meer informatie neem dan contact op met Riek Crins, telefoonnummer 077-4742208 of mail naar info@beeselcreatief.nl

« | »

Reactiepaneel uitgeschakeld.